(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kouvolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Ammattilaistiimimme Kouvolassa etsii nyt joukkoonsa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen 24.8. alkaen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteissamme Kouvolan alueella. Työ sisältää monipuolisesti sekä sisä- että ulkotöitä, jotka vaihtelevat vuodenaikojen mukaan nurmikonleikkuusta lumen kolaamiseen. Sisätöissä keskityt asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpitoon ja erilaisiin korjaus- ja huoltotöihin. Töitä tehdään pääosin arkisin päivävuorossa, mutta säännöllisesti kiertävä päivystysvuoro kuuluu myös rooliin. 

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy aiempaa kokemusta kiinteistönhoidosta ja kiinteistöautomaatiosta sekä kiinteistönhoitokoneiden käytöstä. Sisätöitä tehdessäsi tarvitset hieman teknistä näppäryyttä ja huolellisuutta, sillä töitä tehdään useimmiten itsenäisesti. Toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Alan koulutus on eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan.

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Hae paikkaa viimeistään 26.7. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Sari Kade (p. +358 50 594 0699) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 14-16.