(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kouvolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Etsitkö lisätöitä esimerkiksi kiinteistöhuollon opintojesi ohelle? Pidätkö aktiivisesta työstä, jossa saat nauttia raittiista ulkoilmasta töitä tehden? Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme reippaaseen tiimiimme

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

tarvittaessa töihinkutsuttavaan (vakituiseen) työsuhteeseen Kouvolan alueelle. Työ sisältää monipuolisesti sekä ulko- että sisätöitä. Ulkotöiden kausivaihtelujen takia työmäärä tulee vaihtelemaan vuodenajan mukaan, ja vuoden aikana pääsetkin esimerkiksi huolehtimaan nurmikosta, puhaltamaan lehtiä sekä kolaamaan lunta. Asiakaskohteemme ovat asuin- ja liikekiinteistöjä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa.

 

Voisitko se olla sinä? Sinulta löytyy jo hieman aiempaa kokemusta kiinteistönhoidosta, sillä työt toteutetaan usein itsenäisesti. Olet luotettava ja reilu kaveri, joka on ystävällinen ja avulias niin asiakkaillemme kuin omille työkavereillekin. Toivomme myös joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Lisäksi tässä roolissa tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Alan koulutus on eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä pääset osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraasi kanssamme!

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin jäi mietityttämään, antaa Asiakasryhmän päällikkö Sari Kade (p. +358 50 594 0699) sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-12.