(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kouvolaan
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Vahvistamme Kouvolan yksikköämme


Haemme ammattitaitoista, energistä ja oma-aloitteista


KIINTEISTÖNHOITAJAA Kouvolaan


Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.

Sinulla on alan soveltuva koulutus sekä työn kautta hankittua ammattipätevyyttä.

Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi ja ajokortti on työssä välttämätön, vaadimme myös hyvää suomen kielen taitoa.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 – 15.00 palveluesimies Marko Loponen puh. +358 44 765 7119 marko.loponen@rtkpalvelu.fi

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 31.12.2019.