(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme nyt osaavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA Kouvolan seudulle.

Työssäsi huolehdit asuin- ja liikekiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Työhön kuuluu  mm. pienimuotoiset LVI/-metallityöt, liputus- ja nurmenleikkuutehtävät sekä talvisin lumityöt käsin/koneella. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan, mutta tehtävään sisältyy myös viikonlopputöitä (liputukset, roskalenkit).

Edellytämme kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa ja kiinteistöhoitokoneiden ajotaitoa. Nostinkoulutus ja tuntemus kiinteistönhoidon perustehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii joustavuutta ja sopeutumista nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme hyviä ATK-taitoja. Tarvitset työssäsi B- ja BE-ajokorttia, C- ajo-oikeus katsotaan eduksi.  Eduksi katsotaan myös työturvallisuus- ja tieturvakortit, EA1-pätevyys sekä erilaisten huoltokirjojen tuntemus.

Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen. Yrityksessämme työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville löytyy. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -