(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kotkan alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteisiimme Kotkan alueelle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhuollon tehtävät kuten asuinkiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden korjaus sekä ylläpito. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2018 asti, mutta saattaa jatkua myös tämän jälkeen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkipäivisin kello 7-15.30 välillä, 37,5 tuntiaviikossa. Lisäksi työ sisältää päivystysvuoroja noin viiden viikon välein.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa tai aiempaa työkokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä.  Tehtävässä tarvitaan B-ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Viihdyt tehtävässä, jos olet asiakaspalvelun ammattilainen ja omaat rivakan työotteen. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi.
Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa
asiakkaillemme alan parasta palvelua.  Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä. 
Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.5.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -