(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja konetöihin Kajaaniin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2019

Jos sinulla on hakusessa pesti Kajaanin alueelle, jatka lukemista! Jotta talvi ei pääse yllättämään tälläkään kertaa, haemme nyt 

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA KONETÖIHIN

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Meillä on haussa koneajotaitoinen kiinteistönhoitaja tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Kajaanin alueelle. Talvella riennetään töihin aina silloin kun lunta tuiskuttaa, eli työmäärä on talvella riippuvainen lumitilanteesta. Työtä tehdään aina silloin kun lunta sataa, kelloon katsomatta. Työ sisältää mm. piha-alueiden koneellista aurausta ja hiekoitusta.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Sinulta löytyy B-ajokortti ja koneajotaitoa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.12. mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat Asiakasryhmän päällikkö Ville Matilaiselta, puh. 050 475 2178 / ville.matilainen@lassila-tikanoja.fi.