(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja KIIRE (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Asiakkaamme on pitkät perinteet omaava kiinteistöjen ja ympäristön huoltoon sekä kunnossapitoon erikoistunut kiinteistönhuoltoyritys. Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla

KIINTEISTÖNHOITAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Etsinnässä on hyvä tyyppi, jolta odotetaan reipasta työotetta ja ehdotonta luotettavuutta. Alan koulutusta ei vaadita, vaan arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja erityisesti motivaatiota työtä kohtaan. Työhön perehdytetään kokeneen työntekijän opastuksella.

Työtehtäviä ovat mm:

  • vakikohteissa (asuinkiinteistöt) Tampereen keskustan tuntumassa erilaiset huoltotyöt ja remontit sekä sisätiloissa että ulkona
  • lumityöt ja hiekoitukset talvella taloyhtiöiden rappujen edustoilla (ei konetöitä)
  • liputukset
  • roskalenkit
  • muut ns. talonmiehelle kuuluvat työt

Työaika sijoittuu normaalisti arkipäiville klo 6-14, mutta hälytykset ovat mahdollisia muinakin kellonaikoina. Ajokortti on välttämätön työn hoitamiseksi ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkka on neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, laita viipymättä hakemuksesi ansioluetteloineen tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=260. Lisätietoja saat arkisin klo 8 - 16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.