(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja / Kiinteistöhuoltomies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Työnkuvaus:

Etsimme asiakkaillemme kiinteistöalan osaajia suorittaviin työtehtäviin. Erityisesti etsimme kiinteistöhuoltomiehiä, kiinteistösiivoojia sekä kiinteistönhoitajia. Työtehtäviä on useita ja ne tarkentuvat hakijan osaamisen, kokemuksen sekä toiveiden mukaan mahdollisen työhaastattelun yhteydessä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

18-vuoden ikää, b-ajokorttia sekä kiinteistöhuollon koulutusta tai aiempaa työkokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä. Toivomme, että hakija pystyisi sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa!

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä, kerrot itsestäsi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717