Kiinteistönhoitaja Keski-Uudenmaan alueelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Viihdytkö monipuolisissa kiinteistöalan tehtävissä, ja etsit pidempää kokoaikaista duunia? Nyt kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme nyt asiakkaallemme autollista KIINTEISTÖNHOITAJAA Keski-Uudenmaan alueelle.

Työssäsi huolehdit kokopäiväisesti monipuolisista kiinteistönhuollon tehtävistä vaihtelevissa kohteissa Järvenpää-Kerava-Hyvinkää -alueella. Myös asuinhuoneistoissa tehtävät pienet lampunvaihto ym. työt kuuluvat työnkuvaasi. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 7-15 välillä, mutta sinulla on valmius päivystykseen esim. lumitilanteen niin vaatiessa. 

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja hyvää suomen ja/tai englannin kielen taitoa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Asenne ratkaisee tässäkin tehtävässä!

Miksi meille? Tarjoamme sinulle määräaikaisen kokoaikaisen työn, josta sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä myöhemmin asiakasyrityksemme palvelukseen. Pääset mukaan osaavaan ja rentoon porukkaan sekä saat esimiehen tuen työllesi. Työvälineet ovat laadukkaita. Sinulla on mahdollisuus myös kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Miten tästä eteenpäin? Lähetä meille hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 26.11.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työstä antaa Nea Räsänen, p. 050 373 3611, nea.rasanen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525397
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava