Kiinteistönhoitaja, kesätyöntekijä, Tapiolan alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tilapalvelut-liikelaitoksen kiinteistönhoidon palvelualue hakee kesätyöntekijöitä, 5 kpl, aikavälille 1.6.-16.8.2020. Työsuhteen pituus määritellään palkattaessa. Työskentelyalueena on Tapiola-Mankkaa-Kilo ja kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti kouluja ja päiväkoteja.

Yhdestä valitusta tulee tiimin vetäjä ja hänellä on oltava B luokan ajokortti.

Tehtäviisi kuuluu nurmikon leikkaus ajettavalla että työnnettävällä koneella, ulkoalueiden puhtaanapito ja kiinteistönhoitajan avustaminen.

Työsuhteen kesto sovitaan erikseen.

Haastattelut tehdään viikoilla 12-14. Valintapäätökset viikolla 15.


Otamme yhteyttä valittuihin henkilöihin.

Kesätyöntekijän tulee olla vähintään 15-vuotias ja sinulla on mielellään käytössäsi kulkuneuvo esim. mopo ja sen kuljettamiseen oikeuttava ajokortti.


Tehtävässä edellytetään reipasta asennetta, olet ahkera ja oma-aloitteinen. Olet innostunut tekemään osan kesästä töitä ja saamaan kokemusta työelämästä.

Arvostamme T tai B luokan ajokorttia joka oikeuttaa ajettavan leikkurin käyttöön.


Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337561
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo