(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Keravalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Haemme nyt Keravalle

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä isossa logistiikkakeskuksessa Keravalla. Sinulla on kokonaisvaltainen vastuu kohteen kiinteistöhuollosta ja työskentelet pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa. Lähitiimiisi kuuluu ja logistiikkakeskusta sinun kanssasi hoitaa L&T:n kiinteistötekniikan, siivouksen ja vartioinnin porukka, joten hyvää lounasseuraa varmasti riittää! Työssä on mahdollista päästä myös päivystämään eri kohteisiin Nurmijärven alueella, ja päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Ketä etsimme? Olet kiinteistöhuollon kehäkettu, eli sinulta löytyy kiinteistöhuollon koulutus ja vankka ammattitaito. Kiinteistö- ja tietotekninen osaamisesi ovat ajan hermolla. Tässä työssä tulee päivittäin asiakaskohtaamisia logistiikkakeskuksen käyttäjien kanssa, joten asiakaspalvelu ja viestintä sujuvat sinulta kuin tanssi. Sen lisäksi viihdyt ongelmanratkaisun ja itsenäisen työn parissa tiimiäsi unohtamatta. Sinulta tulee myös löytyä B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. 

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi: Asiakasryhmän päällikkö Kari Frimodig, kari.frimodig(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että hakemukset otamme vastaan nettisivujemme kautta.