(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kemiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Meidän poistamme taloilta eräpäivän. Etsimme ammattilaistiimiimme Kemiin
 
KIINTEISTÖNHOITAJAA ASUINKIINTEISTÖJEN HUOLTOTÖIHIN

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli etsimme kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kemiin. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä ja keskityt pääasiassa asuinkiinteistöjen hoitoon. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Tehtävässä on mahdollista päästä myös päivystysrinkiin. 

Ketä etsimme? Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön ja motivaatio kehittyä. Kiinteistöhuollon työkokemus ja alan koulutus on eduksi. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.
 
Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä pääset osaksi hyvää työporukkaa ja saat mukavan esimiehen. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen sekä kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan työstä.
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 24.2. mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Tomi Jylkkä (puh. 050 448 7995) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä arkisin.