(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, kausiapulainen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsimme Askolaan piha-alueiden ja urheilukenttien kunnossapitoon reipasta ja toimeen tarttuvaa 

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA 

 

Tehtävä on määräaikainen  ajalle 13.5. - 31.10.2019. Takaamme sinulle 15 tuntia viikossa, mutta joskus tunteja saattaa olla enemmänkin. Työvuorot ovat arkisin kello 07:00 – 15:15. Tämä tehtävä sopii sään kestävälle henkilölle, joka esimerkiksi etsii lisätienistiä tai töitä opintojen päättymisen jälkeen. 

 

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa nurmikoiden leikkausta ja muita viheralueiden kunnossapitotehtäviä. Toivomme, että sinulle on kokemusta lehtipuhaltimien ja ajettavien leikkureiden käytöstä. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti. Eduksesi katsomme voimassa olevan Työturvallisuuskortin, mutta tarvittaessa hoidamme sen kuntoon työnantajanasi. Tässä tehtävässä pärjäät, jos sinulla on hyvä fyysinen kunto ja hyvä tekemisen meininki.  

 

Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki. 

  

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.  

 

Innostuitko tästä tehtävästä ja pystyt sitoutumaan siihen 13.5. - 31.10.2019? Hieno homma! Odotamme kuulevamme sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 20.3. mennessä hakulomakkeella.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Miska Mönttinen sähköpostitse miska.monttinen@coor.com. Kirjoitathän sähköpostisi otsikkokenttään "Kiinteistönhoitaja, kausiapulainen".