(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Kauhavalle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Etsimme tunnetulle asiakkaallemme kiinteistönhoitajaa Kauhavalle.

Tehtäväkenttä tässä työssä on hyvin laaja ja monipuolinen. Pääset hyödyntämään laajasti omaa osaamistasi ja luovuuttasi. Edellytämme kokemusta kiinteistönhoitoalalta tai puutarha-alalta. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi kiinteistöalan tai puutarha-alan koulutus.

Työt sisältävät asiakkaan omistamien kiinteistöjen ja piha-alueiden huoltoa, siivousta sekä puutarhojen ylläpitoa ja siistimistä. Pääpaino tehtävässä on puutarhanhoidossa. Työnkuvaan kuuluu mahdollisesti myös pienten remonttien tekoa ja esimerkiksi maalausta.

Haluamme että olet työntekijänä tunnollinen ja tarkka. Alueiden siisteys on erityisen tärkeää asiakkaalle, joten laatu työssä on todella tärkeää. Lisäksi haluamme, että olet työntekijänä joustava sekä osaat omalla toiminnalla kehittää aluetta.

Tarjoamme tässä kilpailukykyisen palkan sekä todella mahtavan työyhteisön ja mukavan työympäristön, jossa pääset kehittämään ja näyttämään omat kykysi.

Työ alkaa vuokratyösuhteena, ja valittu henkilö työllistyy työsuhteeseen Baronalle. Myöhemmin on mahdollista työllistyä asiakkaan kirjoille.

Mikäli kiinnostuit, niin voit jättää hakemuksen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Niclas Pöytälaakso Baronalta numerosta 050 472 1629 tai Risto Ojanperä Baronalta numerosta 050 441 2139 arkisin klo 8-16.