Kiinteistönhoitaja Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Haemme ammattitaitoisia KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteisiimme Jyväskylään.


ISS kiinteistöpalvelut vastaavat kokonaisvaltaisesti erilaisten kiinteistöjen toimivuudesta ja arvon säilymisestä. Erikois- ja liikekiinteistöjen hoito koostuu kiinteistöjen teknisestä kunnossapidosta ja ulkoalueiden hoidosta.


Työssäsi huolehdit kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltotehtävistä Jyväskylä alueella. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen LVIA-laitteistojen ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan mukanaan tuomista säätö- ja seurantatehtävistä. Työhön kuuluu myös ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 06:00 – 16:00 välillä mutta tehtävään sisältyy satunnaisesti myös viikonlopputöitä (liputukset, roskalenkit). Olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Etsimme kiinteistönhoidon monipuolista ammattilaista. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja/tai käytännön työkokemusta. Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvät ja ajantasaiset IT-taidot. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta edellä mainittujen asioiden lisäksi löytyy oma-aloitteisuutta, joustavuutta, oman työn organisointikykyä sekä hyvää tilannetajua. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Työssäsi tarvitset B-ajokortin päästäksesi liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä. Katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden 


Tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Tuntuuko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 01.08.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 01.09.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot