(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Pidätkö fyysisistä ja vaihtelevista työtehtävistä?


Haemme ammattitaitoisia KIINTEISTÖNHOITAJIA liike- oppilaitos- sekä toimistokiinteistöjen sisä- ja ulkotöihin Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen.


ISS kiinteistöpalvelut vastaa kokonaisvaltaisesti erilaisten kiinteistöjen toimivuudesta ja arvon säilymisestä. Erikois- ja liikekiinteistöjen hoito koostuu kiinteistöjen teknisestä kunnossapidosta ja ulkoalueiden hoidosta.


Työssäsi huolehdit liike- ja oppilaitos kiinteistöjen kunnossapito, - ja huoltotehtävistä. Lisäksi huolehdit kiinteistöjen LVIA-laitteistojen ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan mukanaan tuomista säätö- ja seurantatehtävistä. Työhön kuuluu myös ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 5 - 18 välillä, mutta tehtävään sisältyy satunnaisesti myös viikonlopputöitä (liputukset, roskalenkit). Olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Etsimme kiinteistönhoidon monipuolista ammattilaista. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja/tai käytännön työkokemusta. Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvät ja ajantasaiset ATK-taidot. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta edellä mainittujen asioiden lisäksi löytyy oma-aloitteisuutta, joustavuutta, oman työn organisointikykyä sekä hyvää tilannetajua. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Työssäsi tarvitset B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden päästäksesi liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä.


Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.3.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -