(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Me poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Etsimme nyt Jyväskylän tiimimme vahvistukseksi

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on kokoaikainen, vakituinen työ, jossa vastuullasi on monipuolisia kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöitä Jyväskylän alueella. Asiakaskohteita on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin toimitilakokonaisuuksiin, joten työ on takuulla vaihtelevaa. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystysvuorolla olet valmis työhön kaikkina vuorokauden aikoina. 

 

Ketä etsimme? Kiinteistöalan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta koulutusta tärkeämpää on kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöjen kiinteistönhoidosta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöautomaatiosta, -tekniikasta tai sähköisistä huoltokirjoista. Olet valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa positiivisen palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti monipuolisten kiinteistöjen parissa herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.12 mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin tuleva esimiehesi, asiakasryhmän päällikkö Tommi Nekkula, puh. 050 591 9744.