(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt kolmea ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Jyväskylään.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana vastaat liike-, oppilaitos- ja asuin kiinteistöjen sisä- ja ulkotöistä Jyväskylässä. ISS Kiinteistöpalvelut vastaa kokonaisvaltaisesti erilaisten kiinteistöjen toimivuudesta ja arvon säilymisestä. Erikois- ja liikekiinteistöjen hoito koostuu kiinteistöjen teknisestä kunnossapidosta ja ulkoalueiden hoidosta.


Työtehtäviisi kuuluvat yllä mainittujen kiinteistöjen kunnossapito sekä huolto sekä kiinteistöjen LVIA-laitteistojen monipuoliset ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävät sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan mukanaan tuomat säätö- ja seurantatehtävät. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin alkaen klo 5-7 välillä ja päättyen klo 13-15 välillä. Työ on kokopäivätyö 37,5h/ viikko.

Toivomme että olet kiinteistönhoidon monipuolinen ammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja käytännön kokemusta alalta. Arvostamme hyviä atk-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle. Olet oma-aloitteinen, joustava ja organisointikykyinen ja sinulla on hyvä tilannetaju. Edellytämme hakijalta myös oman auton käyttömahdollisuutta.


Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! 


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -