(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Jyväskylään.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu liike-ja asuinkiinteistöjen kunnosapito ja huolto sekä kiinteistöjen LVIA-laitteistojen monipuoliset ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävät sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan mukanaan tuomat säätö-ja seurantatehtävät. Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin alkaen klo 5-7 välillä ja päättyen klo 13-15 välillä. Työ on kokopäivätyö 37,5h/ viikko.

Toivomme että olet kiinteistönhoidon monipuolinen ammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja/tai käytännön kokemusta. Arvostamme hyviä atk-taitoja. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Tarvitset työssä myös sujuvaa suomen kieltä. Eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.4.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -