(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Joensuuhun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen tekniksessä maailmassa? Meillä on sinulle unelmatyö tarjolla! Ammattilaistiimimme Joensuussa etsii nyt joukkoonsa


KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä pääset käyttämään kiinteistöhuollon osaamistasi asiakkaamme kiinteistössä. Kyseisen kiinteistön monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt tarjoavat sinulle pähkinöitä purtavaksi joka päivä. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa ja tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin.

Ketä etsimme? Sinulta löytyy usean vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Viihdyt itsenäisen työn parissa, mutta olet myös valmis joustamaan ja käärimään hihat, kun tiimisi tarvitsee apua. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Eduksi tässä roolissa on kokemus tehdasympäristössä työskentelystä.

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Pääset työskentelemään vaativiin asiakaskohteisiimme, joissa pääset loistamaan osaamisellasi. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa, työntekijäkerhojen etuisuuksia unohtamatta.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 9.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat arkisin Asiakasryhmän päällikkö Ville Matilaiselta, puh. 050 475 2178.