(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Pidätkö fyysisestä työstä? haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Haemme reipasta KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Joensuuhun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.

Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä eri kohteissa Joensuussa. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät niin sisä,- kuin ulkotiloissa. Työskentelet arkipäivisin klo 6–16 välillä ja työ on vakituinen kokopäivätyö.

Edellytämme sinulta hyvää asiakaspalveluasennetta, itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Voit olla jo työkokemusta omaava tai alasta kiinnostunut aloittelija, saat joka tapauksessa perusteellisen koulutuksen tehtävään joten asenne ja halu oppia ovat kokemusta ja koulutusta tärkeämpiä. B-ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteiden välillä kulkemista. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa sekä perus ATK osaamista.

Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Liity mainioon työporukkaamme lähettämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.12.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -