(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja ja koneenkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Meillä on hakusessa Hämeenlinnaan

 

KAKSI KIINTEISTÖNHOITAJAA / KONEENKULJETTAJAA KEIKKATÖIHIN KESÄKSI

 

Minkälaiset pestit on kyseessä? Tässä keikkatyössä työskentelet monipuolisissa kiinteistöhuollon tehtävissä Hämeenlinnan alueella. Osaamisesi mukaan pääset tekemään joko viher- tai koneenkuljettajan töitä. Työvuoroja on pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön kausien ja työtarpeiden mukaan. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työ, eli viikkotunnit vaihtelevat tilanteen mukaan. Työ kestää 1.9.2019 asti.

 

Keitä etsimme? Kaikista tärkeimmät edellytykset ovat asiakasystävällinen ja joustava ote työhön sekä halu tehdä liikkuvaa työtä.  Kiinteistöhuollon työkokemus ja koulutus on toki eduksi, mutta nohevan ja motivoituneen tekijän perehdytämme mielellämme hommiin vaikka aiempaa kokemusta ei vielä olisi. Toisessa pestissä tarvitaan vähintään B-ajokortti, ja toisessa tehtävässä ei olisi pahitteeksi, mikäli takataskusta löytyisi jopa C-ajokortti ja direktiivikoulutukset. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Meillä on satoja erilaisia tehtävänimikkeitä ja urapolkuja. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua urallasi erilaisiin tehtäviin.
 
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 31.5. mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa arkisin asiakasryhmän päällikkö Jari Antikainen, puh. 050 475 0961 / jari.antikainen@lassila-tikanoja.fi.