(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Imatralle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme ammattilaistiimiimme Etelä-Karjalaan
 
KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Etsimme kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Karjalaan, pääasiallisena toimialueena Imatra. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin tiukan paikan tullen. Tehtävässä on mahdollista päästä myös päivystysrinkiin.

 

Ketä etsimme? Kaikista tärkein edellytys tehtävässä on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön ja motivaatio kehittyä. Kiinteistöhuollon työkokemus on toki eduksi, mutta nohevan ja motivoituneen tekijän perehdytämme mielellämme kiinteistöhuollon hommiin vaikka aiempaa kokemusta ei vielä olisi. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin, mutta C-kortti ja ajokokemus erilaisista kiinteistöhuollon työkoneista katsotaan ehdottomasti suureksi eduksi. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.
 
Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman hyvät urakehitysmahdollisuudet. Meillä pääset osaksi hyvää työkööriä ja saat mukavan esimiehen. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 18.10. 2019 mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Yrjö Kovasiipi (puh. 050 3856334) vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävästä.