(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme ammattilaistiimiimme Hyvinkäälle

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Tässä vakituisessa, kokoaikaisessa tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä Hyvinkään alueella. Asiakaskohteita meillä on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin liikekiinteistöihin. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön kausien ja työtarpeiden mukaan sekä tarvittaessa päivystysvalmiutta.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistönhuollon ammattitutkinto ja kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, kokemusta työkoneista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.
 
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 2.6. mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä sinulle antaa arkisin asiakasryhmän päällikkö Jani Perta, puh. 050 322 5934 / jani.perta@lassila-tikanoja.fi.