Kiinteistönhoitaja hotellikohteisiin
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko kiinteistöhoitajan kokemuksella ja koulutuksella varustettu asiakaspalvelulähtöinen ja itseohjautuva tekijä päivystysvalmiudella? Saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJAA Pääkaupunkiseudun hotellikohteisiin!

Tehtävänkuva ja odotukset

Kiinteistönhoitajana toimit osana Uudenmaan kiinteistöhuollon yksikköämme monipuolisissa tehtävissä. Työkohteesi tulevat sijaitsemaan Helsngin, Espoon ja Vantaan alueella.

Etsimämme kiinteistöalan ammattilainen ymmärtää asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnalle. Tehtävissä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa, aikaansaavaa ja jämäkkää työotetta, ja langat pysyvät käsissäsi myös hektisessä ympäristössä.

Arvostamme kiinteistöalan soveltuvaa koulutusta (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa useamman vuoden ajalta. Etsimämme osaaja taitaa nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät. Hakijalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti. Tehtävänkuva edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitamista ja hyviä IT-taitoja. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus hotellikiinteistöistä.

Työsuhde

Työaika tehtävässä on 37,5h/vk ja sijoittuu pääsääntöisestia arkipäiville klo 8-16 väliselle ajalle. Perehdytysjakson jälkeen tehtävissä tulee olla valmis osallistumaan päivystykseen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan heinä-elokuussa.

Mitä tarjoamme?

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465683
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa