(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja HOAS:ille pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Oletko kiinteistöpalvelualan monipuolinen ammattilainen ja pidät siitä, että työssäsi on vaihtelua ja itsenäinen tehtävänkuva? Viihdytkö sekä sisä- että ulkotöissä? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle

KIINTEISTÖNHOITAJAA

Mitä me tarjoamme ja mitä tehtäviisi kuuluu?
Työsuhteesi meillä olisi vakituinen ja kokoaikainen arkityö 37,5 tuntia viikossa. Työpäivä on pääsääntöisesti kello 8-16. Aloitus tehtävässä on tammikuun 2020 aikana. Kilpailukykyinen palkkaus on osa pakettia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan Helsingin opiskelija-asuntosäätiön (HOAS) sinulle nimettyjen kohteiden ”talkkarina”. Tehtävänäsi on huolehtia Helsingin opiskelija-asuntosäätiön asukkaiden asumisen mukavuudesta hoitamalla sekä kiinteistönhoidon, että siivouksen tehtäviä. Siivouksen tehtäviin kuuluu esimerkiksi rappusiivousta sekä yleisten tilojen kuten sauna- ja pesutilojen siivous. Hoidat itsenäisesti vikailmoituksia ja aikataulutat ja priorisoit työtäsi.

Mitä odotamme sinulta?
Olet sekä siivouksen, että kiinteistönhoidon moniosaaja ja mikä tärkeintä, pidät siitä, että työpäivissäsi on vaihtelua. Sinulla on työkoneiden ajotaito ja B-ajokortti. Eduksesi katsomme seuraavat pätevyydet; Työturvallisuuskortti ja ensiapukortti (EA1). Toivomme, että sinulla on alan koulutus, kuten kiinteistönhoitajan tutkinto suoritettuna. Olet joustava ja valmis olemaan osa päivystysrinkiä. Tarvitset työssäsi hyvää suomen kielen taitoa sekä englannin kielen suullista taitoa.

Kiinnostuitko?
Ovatko talkkarin työt sinun juttusi? Hienoa! Voit lähettää meidän puolestamme hakemuksen vaikka heti, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 19.1.2020.

Jos sinulle heräsi jotain kysyttävää tehtävästä Andrus Kalm kertoo sinulle mielellään lisää sähköpostitse andrus.kalm@coor.com.