(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja HOAS-talkkaritiimiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi ja tarjota samalla alan parhaita kiinteistöpalveluja.

Tarjoamme nyt kokoaikaisen

KIINTEISTÖNHOITAJAN

tehtävän HOAS-talkkaritiimiin Helsingin ja Vantaan alueelle. Toimit osana tiimiä, joka vastaa asuinkiinteistöjen huollosta ja viihtyvyydestä. Työhön kuuluu monenlaisia kausiluonteisia konetöitä kuten aurauksia ja hiekotuksia talvella sekä vihertöitä keväällä ja kesällä. Työ on vuorotyötä ja sisältää päivystystä.

Arvostamme kiinteistönhoitajan perustutkintoa sekä koneajotaitoa. Hommia tehdään tiimissä, joten toivomme sinulta tiimityötaitoja sekä reippautta opiskelijoiden kohtaamiseen. Onnistuakseen tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja kokemusta kiinteistönhoidon työkoneista. Edellytämme sinulta myös suomen kielen taitoa.
Tarjoamme mukavan ja merkityksellisen työn loistavassa työporukassa. Suurena yrityksenä L&T tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin.
Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas kertoo opiskelijayhteisön voimasta. Kaikki alkoi siitä, kun 16 Helsingin seudun opiskelijajärjestöä löi hynttyyt yhteen, kokosi pienen pääoman ja suuren pankkilainan. Näin perustettiin Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö, jonka tavoitteena on vuodesta 1969 lähtien ollut tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. Reilussa 45 vuodessa pienestä alkupääomasta on kasvanut 70 miljoonan euron liikevaihto ja noin 9300 asuntoa opiskelijoille.