Kiinteistönhoitaja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Oletko kiinteistönhuollon ammattilainen, joka hakee uusia haasteita?


Haemme KIINTEISTÖNHOITAJIA kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin HELSINKIIN.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottavat mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.


Työtehtäviisi kuuluu asuintalojen monipuoliset ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät ulko- ja sisätiloissa. Töitä tehdään arkisin klo 07:00-15:00 sekä lisäksi työhön kuuluu päivystystä, jolloin työvuorot voivat olla myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on kiinteistönhoitajan tutkinto sekä useamman vuoden työkokemus alalta. Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja sekä omaavan joustavan, tunnollisen ja rivakan työotteen. Tarvitset lisäksi hyvän fyysisen peruskunnon, sujuvan suomen kielen taidon sekä tietotekniikan perustaidot. Koska työ on kiertävää, tarvitset työn tekemiseen B-ajokortin sekä katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden. Sähköisten huoltokirjojen käyttö on sinulle myös tuttua.


ISS:llä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 27.6.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot