Kiinteistönhoitaja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2021

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme HELSINKIIN!

ISS kiinteistöpalvelut vastaa kokonaisvaltaisesti erilaisten kiinteistöjen toimivuudesta ja arvon säilymisestä. Erikois- ja liikekiinteistöjen hoito koostuu kiinteistöjen teknisestä kunnossapidosta ja ulkoalueiden hoidosta.

Työtehtävissäsi huolehdit asiakkaamme kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävistä. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoitoa sekä talvisin lumitöitä. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-15:00 välillä, mutta odotamme joustavaa asennetta, sillä tehtävään kuuluu myös päivystysvuoroja vuorokauden ympäri. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kiinteistönhoitajan ammattitutkinto), muut tutkinnot katsomme eduksi. Olet oma-aloitteinen kiinteistönhoidon kokenut konkari, joka taitaa niin vanhat kuin uudetkin kiinteistöt. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa teknistä osaamista sekä erinomaista asiakaspalveluasennetta. Huoltokirjat ja raportointi on sinulle tuttua ja viihdyt fyysisesti raskaassa työssä. B- ajokortti ja koneajotaito ovat tehtävän kannalta välttämättömiä. Työssäsi tarvitset myös sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteessamme.


Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle

ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!

Hae mukaan tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Hakuaika päättyy 28.06.2021 ja työ alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot