Kiinteistönhoitaja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan? Ammattilaistiimimme Helsingissä etsii nyt joukkoonsa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli etsimme kiinteistöhoidon ammattilaista kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen 1.6. alkaen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävissä asiakaskohteessamme Helsingissä Kaartinkaupungissa. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin tarpeen niin vaatiessa. Tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin, ja päivystysvuorossa olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy parin vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävistä. LVI- asentajan tai sähköasentajan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta ei pakollinen. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Asiakaskohteen luonteen vuoksi tehtävään valitun tulee läpäistä suppea turvallisuusselvitys ja huumetesti.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Saat työskennellä asiakaskohteessa, jossa sinulla on mm. oma autopaikka ja mahdollisuus käyttää kohteen kuntosalia työajan ulkopuolella.
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.5. mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat Asiakasryhmän päällikkö Petri Puroharjulta, puh. 050 385 9880 / petri.puroharju@lassila-tikanoja.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266144
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekry L&T Rekry (offre30033577.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Helsinki