(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Haemme nyt reippaalla työotteella varustettua KIINTEISTÖNHOITAJAA Helsinkiin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät asuinkiinteistöissä Vallila-Pasila alueella Helsingissä. Työ sisältää esimerkiksi sisä- ja ulkoalueiden hoitamista sekä kunnossapitoa. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 6-17 välillä, 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää talvisin lumitöitä öisin ja viikonloppuisin, joten edellytyksenä on myös joustavuus työvuoroissa tarpeen mukaan. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhoidon tehtävistä sekä alan perustutkintoa. Työtehtävistä suoriutuminen vaatii työturvallisuus-, tulityö-, sprinkleri ja paloilmoitin kurssien suorittamista. Tarvitset työssäsi myös B-luokan ajokortin ja hyvän peruskunnon. Sinun tulisi olla myös koneajotaitoinen. Toivomme, että viihdyt ulkotöissä ja sinulla on kokemusta lumitöistä. Taidat huoltokirjat ja pystyt kommunikoimaan sekä suomen-, että englannin kielellä.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Täytä hakemuksesi pian osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.6.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -