(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöissä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.30, mutta työ sisältää päivystystä sekä satunnaisia viikonloppuvuoroja. 

Edellytämme kiinteistönhoitajan tutkintoa, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä koneajotaitoa. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Työskentelyotteesi on aikaansaava ja asiakasystävällinen. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin ja lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tulityö- ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksesi. 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli vauhdikas ja vaihteleva työ kiinteishoidon parissa kiinnostaa, ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

PS. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai YouTubessa. Lisätietoa tehtävistämme saat sähköpostilla: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.