(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme kiinteistönhoitajaa Helsinkiin.

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluvat Helsingin alueella sijaitsevien kiinteistöjen monipuoliset sisä- ja ulkohuoltotyöt. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja alan työkoneiden käyttökokemus katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi yhteistyökykyinen ja sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen asenne työtä kohtaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme sinulta myös suomen kielen taitoa ja hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Talvisin lumitilanne saattaa vaikuttaa työvuorojen pituuteen, minkä vuoksi työntekijältä odotetaan joustavuutta. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja työtehtävään. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä.

Työsuhde alkaa määräaikaisena henkilöstövuokrauksena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Oletko etsimämme kiinteistöalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Eero Räsäseltä, p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 09:00-15:00.