(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Helsinki
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Asiakkaamme on menestynyt palveluyritys, jonka monipuolinen palveluvalikoima kattaa esimerkiksi jätehuollon, kierrätyksen ja siivouksen. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Venäjällä. Heidän tavoitteennaan on keksiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja hyödyntää rakennuksia ja materiaaleja mahdollisimman tehokkaasti, optimoida energiankulutusta sekä luoda hyvinvointia ja työpaikkoja kestävän kasvun kautta. 

Nyt etsimme asiakasyrityksemme palvelukseen useampaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Akuutein tarve on Helsingin alueella.

Asiakkaallamme on käytössään talonmies-malli, eli kukin kiinteistönhoitaja on vastuussa hänelle osoitetuista tietyistä kiinteistökohteista. Kohteet ovat asuinkiinteistöjä. Työtehtävät vaihtelevat korjaus- ja huoltotöistä erilaisiin pihatöihin, kuten lumitöihin ja nurmikon leikkaamiseen. Työhön sisältyy liikkumista kohteesta toiseen, joten hakijalla tulee olla B-ajokortti.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy koneenajotaitoa sekä myös teknisempää osaamista kiinteistöjen huollosta.  Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Vaikka työ onkin hyvin itsenäistä, edellyttää siinä menestyminen myös sanavalmiutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työ on ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on tehtävässä välttämätön. 

Hakijalta edellytämme:
- B-ajokorttia
- Aiempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä
- Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn
- Englannin kielitaitoa
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:
- Kiinteistöalan koulutuksen
- Työturvallisuuskortin

Hakijalle tarjoamme:
- Vakituisen ja pitkäaikaisen työpaikan
- Mielenkiintoiset ja itsenäiset työtehtävät 
- TES:n mukaisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuit niin jätäthän hakemuksesi heti, sillä työt alkavat mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Otamme vastaan hakemuksia vain Wippii Work Oy:n sähköisen hakujärjestelmän kautta. 

Rekrytointia hoitaa:

Julia Laakso
Henkilöstökonsultti
julia.laakso@wippiiwork.com
040-724 0808