(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Helsingin Pitäjänmäkeen vakituiseen työsuhteeseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019
Oletko kiinteistöhuollon jämpti osaaja? Etsitkö vaihtelevia työpäiviä ja mahdollisuutta vaikuttaa omaan työhön? Etsimme nyt Helsingin Pitäjänmäkeen asiakkaamme ABB:n  tehdaskampukselle
 
TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille
 
Tarjoamme sinulle työpaikan missä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työnkuvasi kehittämiseen. Aikaa ei kulu huonoilla työvälineillä tuhraamiseen, sillä käytössämme ovat nykyaikaiset sekä hyväkuntoiset laitteet ja työkalut. Kilpailukykyinen palkka on osa pakettia ja työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt ovat pääsääntöisesti arkisin 7-15.
 
Entä mitä työpäiviisi kuuluu
 
Tuttuja juttuja sinulle, joka olet kiinteistöhuollon ammattilainen. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöjen hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tehtäviä ABB:n tehdaskampuksella kuten esimerkiksi paloilmoitin- ja sprinklerijärjestelmien kk-kokeet, kiinteistötekniset huollot ja asennus- ja korjaustyöt. 
 
Mitä sinulta odotetaan
 
Koska saat sopivasti vastuuta, sekä itsenäisen työnkuvan odotamme, että olet tehnyt näitä hommia jo ainakin kaksi vuotta. Kokemus teknisistä LVI-huoltokorjauksista on toivottavaa. Tänä päivänä perustason IT-taidot tulee olla hallussa ja sähköisten huoltokirjojen käytöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta. Ratin taakse pitää pystyä hyppäämään ja B-ajokortti on edellytys tehtävään valittavalla henkilöllä. Työ on vahvasti asiakaspalvelua ja tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.
 
 Työ tapahtuu tehdasympäristössä, joten sinulla tulee olla hyvä työturvallisuusajattelu. Työturvallisuuskorttiakin tarvitaan, mutta se sinulta varmasti löytyykin jo.
 
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hae tehtävään viimeistään 16.6.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Rami Niemelä rami.niemela@coor.com
 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.