(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Helsingin alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme reipasta ja aktiivista

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisätehtävissä. Töitä paiskitaan pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa, mutta toivomme sinulta mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin tarpeen vaatiessa. Tehtävässä on mahdollista päästä myös päivystymään.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy vähintään kiinteistöalan pohjakoulutus ja useamman vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidosta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta 8.11.2020. mennessä. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Tiina Andelin vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävästä. Tavoitat Tiinan parhaiten sähköpostitse osoitteella tiina.andelin@lassila-tikanoja.fi. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin nettisivujemme kautta.