(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Heinävesi
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme asiakkaallemme Heinävedelle itsenäiseen työhön kykenevää kiinteistönhoitajaa.

Kiinteistönhoitajan työtehtävät pitävät sisällään kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtäviä. Tehtäviin kuuluvat myös ulkoaluetyöt eli pihojen puhtaanapito ja viheralueiden hoito, talvisin lumityöt ja kulkuväylien hiekoitus.

Työkohteet ovat pääsääntöisesti taloyhtiöitä ja palveluyksiköitä. Pienet huollot, asennukset ja korjaukset kuuluvat tehtäviin, joten osaaminen käsityökalujen käytöstä on plussaa. Kiinteistönhoitaja kutsuu paikalle erikoisosaajan, mikäli kyseessä on vaativampi tai luvanvarainen työ. Työnjohtoon ollaan yhteydessä puhelimen välityksellä sekä ollaan myös itse tavoitettavissa kiireellisistä tehtävistä.

Arvostamme alan koulutusta ja/tai vastaavaa työkokemusta sekä hyvää asiakaspalveluasennetta.

Ajokortti vaaditaan.

Tarjoamme alkuun osa-aikaisen (20-40h/vko) määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Palkkaus KIPA TES mukainen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.