Kiinteistönhoitaja Hämeenlinnaan
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Haemme Hämeenlinnan yksikköömme huipputiimin jäseneksi

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA KOKOAIKAISEEN , VAIKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN!

 

Työssä asiakaskohteet ovat pääosin liike-, teollisuus- ja asunkiinteistöjä, joten pääset työskentelemään monipuolisten kiinteistöjen parissa. Tehtäväsi on ratkoa kohdekiinteistöjen huoltotoimenpiteitä ja suorittaa pienimuotoisia korjaustöitä. Välillä vastaan tulee myös vaativampia teknisiä töitä lisäksi sekä mahdollisesti korkealla tapahtuvia töitä. Vuodenaikojen mukaan ulkoalueen tehtävät vaihtelevat. Työajat sijoittuvat enimmäkseen arkipäiville ja töitä tehdään klo 7.00-15.00, mutta kiinteistöhuoltomme palvellessa 24/7 olethan halutessasi sitoutunut myös päivystämään säännöllisessä vuorossa.

 

Ketä etsimme? Työ on suurelta osin itsenäistä työtä, joten tarvitset vähintään vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä ja hallitset alan perusasiat hyvin. Plussaa saat suoritetusta alan koulutuksesta. Sinulta löytyy reipasta palveluasennetta ja pidät asiakkaamme tiedotettuina töiden yhteydessä. Käsittelet myös näppärästi kiinteistönhoitokoneita ja tarvittavaa tietotekniikkaa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan, sekä vankan ammattilaisten verkoston. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme myös kiinteistönhoitajille monipuolisia uramahdollisuuksia tekniikan ja esimiestehtävien saralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa, työntekijäkerhojen etuisuuksia unohtamatta.

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi. Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja arkisin klo 9.00-15.00 asiakasryhmän päälliköltä Jari Antikaiselta, 0504750961. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot