Kiinteistönhoitaja Espooseen/Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA avainasiakkuuteen pääkaupunkiseudulle!

Haemme oma-aloitteista kiinteistönhoitajaa ison asiakkaamme monipuoliseen ympäristöön. Vastuualueeseesi kuuluu muutamia kohteita Espoossa ja Helsingissä.


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteemme kiinteistöjen ylläpito- ja pienimuotoisista korjaustehtävistä sekä muiden toimijoiden valvonnasta. Koordinoit myös muita pienimuotoisia kiinteistöön liittyviä tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 6-16 välille. 


Hakijalta edellytetään alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvän asenteen lisäksi teknistä osaamista ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Valituille henkilöille tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka läpäisy on edellytys työsopimukselle.

Tuntuiko tehtävä omalta?
Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.4.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -


 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1250970
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo