(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Espooseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Oletko jo aiempaa kokemusta kerryttänyt kiinteistöalan ammattilainen? Haluatko olla mukana luomassa viihtyvyyttä ja toimivuutta Espoon seudun kiinteistöihin?

Etsimme nyt osaavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakkaallemme kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen.
Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 16 välillä, mutta olet tarvittaessa valmis myös päivystykseen. Kohteet sijaitsevat Espoon alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta alalta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ajokorttia. Arvostamme koneajotaitoa sekä aiempaa kokemusta sähkö-, IV- tai automaatioalalta. Sinulla on palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä asiantuntevan tiimin ja esimiehen tukemana.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Milla Vettenranta, p. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.