(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Espooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Palmia palvelee noin 1600 työntekijän voimin erilaisissa kohteissa: mm. toimistotiloissa, lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa. Toimintamme kasvaessa haemmekin nyt kiinteistöhuollon ammattilaista monipuolisiin tehtäviin Espooseen.

Työtehtävissä painottuu tekninen kiinteistöhuolto, lisäksi on myös ulkoalueiden hoitoa.

Teknisen kiinteistöhuollon tehtävät muodostuvat päivittäisestä kiinteistönhoidosta ja teknisestä huollosta sekä tietenkin asiakaspalvelusta.

Ulkoalueiden hoitotehtäviin kuuluvat kiinteistön ulkoalueiden huolto- ja kunnossapitotehtävät. Talvella huolehdit kone- ja käsilumitöistä. Työnkuva sisältää päivystystä yöaikaan ja viikonloppuisin. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen konelumitöistä kaupunkikohteissa ja vihertöiden tuntemuksen. Koneenajoa voidaan tarvittaessa opettaa.

Toivomme, että olet työntekijänä aikaansaava, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on nuhteeton tausta ja haluat edustaa Palmiaa ylpeydellä.

Sinulla on vähintään 2 vuoden työkokemus kiinteistöjen hoidosta sekä ylläpidosta. Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti ja olet rutinoitunut huoltokirjan käyttäjä. Lisäksi sinulla on ajokortti (väh. B). Tekninen ammattitutkinto tai vastaava koulutus kiinteistö- /rakennusalalta lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, esimiehen tuen sekä ison talon edut.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa palveluesimies Janne Liespalo, puh. 040-334 5903.