(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Espoonlahti-Kauklahti alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tilapalvelut-liikelaitos hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 14.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti koulut ja päiväkodit. Työskentelyalue on Espoonlahti-Kauklahti alue.

Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ajaa työkoneita.

Työpaikan nimi: Tilapalvelu- Liikelaitos palvelutuotanto

Työaika: 38:25h/vko Ma-To 7:00-15:30 Pe 7:00-13:45

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys (esim. vähintään 3 vuotta alan työkokemusta).

Tehtävässä edellytetään: Voimassa olevaa B-ajokorttia ja auto käytössäsi.

Arvostamme: Asiakaspalveluhenkisyyttä ja sitä, että tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajotaitoa ja käyttökokemusta sekä positiivisuutta että oma-aloitteisutta.

Kyseessä on uusintahaku, aiemmat hakijat huomioidaan.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.