Kiinteistönhoitaja Espoon keskuksen alueelle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Tilapalvelut-liikelaitos hakee kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimenkuvaan kuuluu peruskiinteistönhoidon lisäksi, kiinteistöhoitaja harjoittelijoiden ohjaajana toimiminen. Kiinteistönhoidon kohteina on pääsääntöisesti koulut ja päiväkodit. Työskentelyalue on Espoon keskus alueella.

Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta kiinteistönhoidon työtehtävistä, osaat ohjata ja opastaa harjoittelijoita, ajaa työkoneita ja omaat talotekniikan tuntemusta etenkin lämmityksen ja ilmanvaihdon osalta.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut/palvelutuotanto/ Espoon keskuksen alue

Työaika: 38h 45min/vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys (esim. vähintään 3 vuotta alan työkokemusta).

Tehtävässä edellytetään: Voimassa olevaa B- ajokorttia ja autoa käytössäsi.

Arvostamme: Asiakaspalveluhenkisyyttä ja sitä, että tiimityöskentely on sinulle tuttua. Kiinteistönhoidossa käytettävien koneiden ajotaitoa ja käyttökokemusta sekä positiivisuutta, että oma-aloitteisutta, kiinteistötekniikan ja -automatiikan hyvää osaamista sekä tietotekniikan hallintaa ja perusohjelmistojen käytönosaamista. Lisäksi sinulla on kokemusta ohjaus ja opastus tehtävistä.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373603
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo