(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja Espoon alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Talkkaritiimi poistaa taloilta eräpäivän. Haluaisitko sinä olla osa tiimiämme? Meillä on nyt hakusessa

 

NOHEVA TALKKARI ESPOON JA KAUNIAISTEN ALUEELLE

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Talkkarina huolehdit kiinteistöjen kaikista huoltotoimenpiteistä - asukkaat saavat tarvitsemansa huoltomiehen palvelut aina samalta tutulta talonmieheltä. Talokohtaisesti nimettynä talonmiehenä varmistat, että asuminen on helppoa ja mukavaa. Talkkarit toimivat alueellisesti, järkevällä sijainnilla suhteessa varikkoon ja hoitavat noin 5-10 kappaletta erikokoista asuinkiinteistöä. Talkkarina olet ylpeä omien kohteidesi pihatöistä, sekä yleisestä viihtyvyydestä. Vastuullesi kuuluu myös kaikki muu huoltotoimi, jota asuinkiinteistöt milloinkin vaativat, ja oletkin taidokas ratkomaan ongelmia, sekä korjaamaan vikoja. Talkkarina työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30, mutta toivomme myös valmiutta ilta- tai viikonlopputöihin tiukan paikan tullen (=lumikaaokset jne). Halutessasi sinulla on päivystysmahdollisuus, jolloin saat päivytyskorvausta. Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

 

Ketä etsimme? Käsittelet näppärästi kiinteistönhoitokoneita ja osaat vastata itsenäisesti asuinkiinteistöjen teknisistä kiinteistönhoitotehtävistä. Toivomme, että osaat organisoida urakoitsijoita, käyttää huoltokalentereita, sekä valvoa ja organisoida esimerkiksi määräaikaishuoltojen toteutumista.  Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja parhaassa tapauksessa myös alan ammattitutkinto. Teet töitä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja työkavereidesi kanssa. Viihdyt hyvin asiakastyössä ja nautit siitä kun voit olla avuksi.   

 

Mitä kannattaa valita talkkaritiimi? L&T:n talkkaritiimissä pakettiin kuuluu hyvä työkööri, mukava esimies ja järkevä työmäärä. L&T:ltä saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. L&T:läisenä sinule kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. Saat käyttöösi kelvot työlaitteet ja -välineet.
 
Ryhdytkö talkkariksi? Mikäli monipuolinen työ talkkarina kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 3.11. mennessä nettisivujemme kautta. Älä kuitenkaan suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan talkkarin löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Tuleva esimiehesi, Asiakasryhmän päällikkö Kaj Michelsson (puh. 050 385 7362) kertoo sinulle mielellään tehtävästä lisää arkisin klo 8-15 välillä.