Kiinteistönhoitaja asuinkiinteistöihin
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Etsimme nyt joukkoomme

  

KIINTEISTÖNHOITAJAA ASUINKIINTEISTÖIHIN ITÄ-HELSINKIIN!

 

Kurkkaa tarkempi kuvaus videolta täältä: https://www.youtube.com/watch?v=FsTXJAb4cTc

  

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteessamme. Työ sisältää sekä sisä- että ulkotöitä, jotka vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Työssä tehdään mm. puhtaana pitoon liittyviä ulkokierroksia sekä talvella käsilumitöitä. Työaika on klo 7.00-15.00. Työssä ja palkkaukssa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy henkilökohtaisen kokemuksen mukaan. 

  

Ketä etsimme?  

Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Sisätöitä tehdessäsi tarvitset hieman teknistä näppäryyttä ja huolellisuutta, sillä töitä tehdään useimmiten itsenäisesti. Edellytämme kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa  ja arvostamme  LVI, - sähkö- ja rakennusalan tutkintoa. Tehtävässä pärjää myös muutaman vuoden työkokemuksella alalta. Toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Luonteeltasi olet reipas ja oma-aloitteinen. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

  

Mitä tarjoamme sinulle?  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esihenkilön sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. 

  

Kiinnostuitko? 

Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoa tehtävästä Palvelumestarilta Ilkka Harjunmaalta, puh. +358500980553 / ilkka.harjunmaa@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot