Kiinteistönhoitaja asuinkiinteistöihin Espooseen
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Etsimme nyt joukkoomme

  

KIINTEISTÖNHOITAJAA ASUINKIINTEISTÖIHIN ESPOOSEEN

  

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteessamme. Työ sisältää sekä sisä- että ulkotöitä kuten talvisin lumitöitä, kiinteistökoneen kuljettamista, ulkoalueiden ylläpitoa ja asuinkiinteistöjen teknisiä tehtäviä. Tehtävät vaihtelevat vuodenaikojen mukaan.  Työaika on klo 7.00-15.00. Työssä noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus on alkaen PR 6 + henkilökohtaiset lisät.

  

Ketä etsimme?  

Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon tehtävistä. Sisätöitä tehdessäsi tarvitset hieman teknistä näppäryyttä ja huolellisuutta, sillä töitä tehdään useimmiten itsenäisesti. Arvostamme LVI, - sähkö- ja rakennusalan osaamista ja tutkintoa. Tehtävässä pärjää myös pitkällä alan työkokemuksella. Toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Luonteeltasi olet reipas ja oma-aloitteinen. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

  

Mitä tarjoamme sinulle?  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esihenkilön sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. 

  

Kiinnostuitko? 

Odotamme innolla hakemustasi! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi mietityttämään, saat lisätietoa tehtävästä Palvelumestarilta Jenna Lehtoselta klo 13.-14.00, puh. +358503858384 / jenna.lehtonen@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot