(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖNHOITAJA ASUIN- JA LIIKEKIINTEISTÖIHIN
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Vahvistamme keskiuudenmaan yksikköämme

Etsimme nyt

KIINTEISTÖNHOITAJAA ASUIN- JA LIIKEKIINTEISTÖIHIN

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana keski-uudenmaan kiinteistöhuollon yksikköämme.

Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme asuin- tai liikekiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava sekä olet valmis osallistumaan päivystykseen. Päivystys vuorollasi olet valmis työskentelemään kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulla on kiinteistöalan soveltuva koulutus (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittu vahva ammattitaito. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi, vähintään B-ajokortin ollessa työssä välttämätön sekä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!