Kiinteistönhoitaja asennuspalvelutehtävään
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Etsimme nyt huipputekijää

  

KIINTEISTÖNHOITAJAKSI PÄÄKAUPUNKISEUDULLE!

  

Minkälainen pesti? Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työ, jossa vastuullasi on teknisiä kiinteistönhuoltotehtäviä, ulkoaluetöitä ja asennustehtäviä pääkaupunkiseudulla. Töitä tehdään arkisin 7,5 h päivässä. Työvuorot ajoittuvat klo: 7.00-18.00 välille. Tässä tehtävässä noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

  

Ketä etsimme? Kiinteistö, rakennus ja LVI-alan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta koulutusta tärkeämpää on kokemuksen kartuttama varma ote alan tehtävistä vähintään kolmelta vuodelta. Tehtävään haetaan tunnollista tekijää, jolle on kunnia-asia vastata asiakaskohteiden huollosta ja joka pystyy työskentelemään vaativissa kiinteistöhuollon kohteissa. Toivomme myös joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

  

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa. 

  

Kiinnostuitko? Mikäli pesti monipuolisten kiinteistöjen parissa herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Palvelumestari Jenna Lehtonen (jenna.lehtonen@lassila-tikanoja.fi).  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot