(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme kiinteistönhoitajaa Akaaseen

Toivomme hakijoilta itsenäistä ja toimeen tarttuvaa työotetta. Kokemus ja/tai koulutus sähköalalta tai koneenasennuksesta katsotaan eduksi. Tehtävään sisältyy myös tuotannon apuna toimimista, mm. pakkaus- ja varastotehtäviä (trukkikortti on eduksi muttei välttämätön).

Kyseessä on päivätyö (klo 6-14) ja tehtävässä on sopimuspalkkaus. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.