Kiinteistönhoitaja A1-kiinteistöpalveluille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2021

Kiinteistöhoitaja Helsinkiin A1-Kiinteistöpalveluille

A1-kiinteistöpalvelut on Helsingissä toimiva kiinteistöhuollon yritys, joka on perustettu vuonna 2008. A1-kiinteistöpalvelut tarjoaa monipuolisia kiinteistöhuollon palvelupaketteja,  jotka kattaa kaikki yleisimmät kiinteistöhuoltotehtävät. Tehtävät hoidetaan ammattitaitoisella henkilökunnalla tarvittaessa kaikkina vuorokauden aikoina.

Etsimme Helsingissä sijaitseviin kohteisiin ammattitaitoista ja luotettavaa kiinteistöhoitajaa A1-kiinteistöpalveluille.  Työ on sekä ulko- että sisätyötä. Kiinteistöhoitajan työhön kuuluu muun muassa kiinteistöjen yleishuolto, ulkoalueiden hoito, tekniset tehtävät sekä pienimuotoiset korjaustyöt. Myös työkoneiden käyttö, kuten traktorin ajotaito on oleellinen osa tässä tehtävässä. Työt alkavat mahdollisimman nopeasti.

Työ sisältää muun muassa ympäri vuoden olevaa ulkoalueiden puhtaanapitoa; kuten lehtitöitä, lumitöitä, hiekotusta ja nurmikonleikkuutta. Työtehtäviin kuuluu myös teknisiä huoltotöitä; vesikalusteiden korjauksia ja vaihtoja, sekä muita pieniä korjaustöitä taloyhtiöissä.

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijalta hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, sillä työtehtävissä oleellinen osa on myös kommunikoida asukkaiden, isännöitsijöiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.  Kiinteistöhuoltopuolen kokemus katsotaan eduksi, mutta riittää, että sinulla on vahva halu oppia työ ja olet aidosti motivoitunut työskentelemään kiinteistönhuollon tehtävissä. Työssä liikutaan autolla eri kohteissa, joten sinulla tulisi olla B-ajokortti. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Pohjois-Helsingissä. 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakkaalle. Palkkaus on neuvoteltavissa ja palkkatoiveen voit merkitä jo hakemukseen. Tarjoamme myös osaamista vastaavan palkan, mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät, sekä säännölliset työajat. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 2.12.2021.

Lisätiedot:

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä

Sara Sallinen

HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

050 462 4239

sara.sallinen@eezy.fi

www.eezy.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot